#

Stockton Central Library

The project was the refurbishment of a Local Authority Library and Offices located within a town centre environment.

Phase 1 comprised of the formation of a new Lecture Hall, Library Offices and glazed link works. The installation of new services installations, new finishes included suspended ceilings and floor finishes. External works include the formation of a new ramped access.

Phase 2 consisted of the refurbishment to the main areas of Stockton Central Library.

Client: Stockton-on-Tees Council
Value: £1.1 million

“(We were) impressed with the quality of construction executed by Parkinsons as well as the way in which the building’s size and arrangement respected the proportions of the local streetscape whilst providing space in ingenious ways.”

Blackpool Civic Trust