#

Winter Gardens Café & Bistro

This project consisted of the remodelling of the existing Bistro to form a new Coffee Shop and the refurbishment of the existing restaurant, both situated inside the Winter Gardens venue.

The works include:

  • The conversion of the amusement area adjacent to the Floral Hall into a Coffee Shop creating approximately 200 covers with a museum area to the rear.
  • Removal of the raised floor, new finishes, redecoration and services together with a Catering Kitchen facility, store and access to the Galleon Bar.
  • The provision of New Furniture, Signage and Internal Fittings
  • Repairs to the Corridor ceiling between the Coffee Shop and Restaurant
  • The stripping out of the current Bistros existing fittings and furniture

The Bistro is to be completely refurbished with new finishes, redecoration, lighting, heating and ventilation with the entrance being alerted to a square the frontage.

The existing kitchen and prep room will be remodelled with new kitchen catering equipment as required. Minor structural alterations are necessary.

The Restaurant will then be refurnished and branded to the Caterer’s requirements.

Client: Blackpool Council

Value: £1 million

“Me and my friends love the dance studio, the hall is massive and the teaching rooms, so I would like to say a big thank you!!!”

Testimonials from St Stephens School pupils