#

St Nicholas Church of England Primary School

The project involved the construction of new single and 2 storey classroom extensions with a dual purpose hall/worship centre. The extensions were constructed within the school grounds whilst the school was fully operational. Also included was the construction of a dual purpose car park which is set away from the school grounds in the existing local football club car park area. A new access was formed to gain access to the new staff Car park which in later phases included the new Worship Centre extension.
Client: The Diocese of Blackburn
Value: £3.4m

“(We were) impressed with the quality of construction executed by Parkinsons as well as the way in which the building’s size and arrangement respected the proportions of the local streetscape whilst providing space in ingenious ways.”

Blackpool Civic Trust